Росію знову можуть не пустити на Олімпіаду: що сталося
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росію знову можуть не пустити на Олімпіаду: що сталося

Росію знову можуть не пустити на Олімпіаду: що сталося
Джерело:  online.ua

Російській команді може бути заборонено приймати участь у найближчих Олімпійських іграх 2020 року в Токіо. Цю сенсаційну новину повідомила британська газета The Sunday Times з посиланням на власні джерела, інформує ONLINE.UA.

Журналісти стверджують, що таке рішення очікується в зв’язку з ситуацією навколо спортсмена Данила Лисенка. Стрибуна у висоту підозрюють в дачі неправдивих свідчень щодо пропуску чергових допінг-тестів, а представників Федерації легкої атлетики РФ – в навмисному приховуванні його порушень.

На даний час справа ще розслідується, але самого Лисенка ще з 3 серпня 2018 року усунуто від всіх змагань.

Як відомо, російська збірна вже була дискваліфікована від участі в Зимових Олімпійських іграх 2018 року в Південній Кореї. Ця заборона була ухвалена через викриття масштабних фальсифікацій з підміною сечі російських спортсменів на попередній зимовій Олімпіаді в Сочі.

Колишній керівник московської антидопінгової лабораторії Денис Родченков дав покази, що підміна сечі для аналізу на допінг була санкціонована з боку державних чиновників РФ. Це було зроблено для того, щоб російська збірна зайняла перше місце в командному заліку країн-учасниць Олімпіади.

Нагадаємо, що в Гімалаях  продовжують зникати іноземні альпіністи. Наш сайт детально описує ситуацію, що склалася в цьому популярному серед альпіністів регіоні світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?