На Україну насувається циклон: українців попередили про різке погіршення погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається циклон: українців попередили про різке погіршення погоди

На Україну насувається циклон: українців попередили про різке погіршення погоди
Джерело:  online.ua

З п'ятниці, 17 січня, погода в Україні погіршиться через наближення циклону, який несе з собою похолодання. У всіх регіонах країни очікуються тумани, мряка і нічні заморозки до -5°С, правда, снігу поки не передбачається. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, у суботу, 18 січня, на території України буде сонячно, сухо, але морозно. Вдень стовпчики термометрів хоч і будуть підніматися до +2.. + 4°С, все одно буде відчуватися зима. Вночі очікуються невеликі морози до -3°С, на Прикарпатті до -9°С.

У неділю, 19 січня, на Водохреща, синоптична ситуація не зміниться. У денний час буде невелика плюсова температура - +3... +5°С, вночі холодніше - -1...-3°С, у західних областях ближче до Карпат - -6...-8°С.

Синоптик Наталія Діденко пояснює похолодання в Україні наближенням циклону Heike, який принесе з собою сніг і морози. Але за її прогнозом, перші опади у вигляді снігу з'являться в Україні лише в кінці наступного тижня, з 24 січня.

Слід зазначити, що аномально теплу погоду в січні 2020 синоптики пояснюють антициклоном Dirk, який став не першим завітавшим в Україну цією зимою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні встановилася тепла погода з минулого тижня. У всіх регіонах країни в денний час панує весняний дух з яскравим сонцем і плюсовою температурою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?