В Україну прийшов антициклон: українців здивували прогнозом погоди на тиждень
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну прийшов антициклон: українців здивували прогнозом погоди на тиждень

В Україну прийшов антициклон: українців здивували прогнозом погоди на тиждень
Джерело:  online.ua

В Україну прийшов антициклон, в зв'язку з яким встановилася аномально тепла для зими погода. З понеділка, 13 січня, в усіх регіонах країни буде триматися плюсова температура повітря, буде сухо і сонячно. Точний прогноз погоди на тиждень з 13 по 19 січня повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, 13 січня, в Україні потеплішає до + 5°С. Вночі стовпчики термометрів будуть опускатися ближче до нуля. У деяких областях в нічний час може спостерігатися незначн заморозки до -1...- 4°С.

У вівторок, 14 січня, синоптична ситуація не зміниться. Опадів також не очікується. Можливо підніметься несильний західний вітер, через який буде прохолодно. Температура повітря вдень +3...+5°С, вночі - 0...-2°С.

У середу, 15 січня, в західних областях стане ще тепліше. Стовпчики термометрів піднімуться до +7°С. При цьому буде яскраво світити сонце. У нічний час очікуються невеликі морози - в Прикарпатті до -6°С.

У четвер, 16 січня, в Україні буде як і раніше тепло і сухо. Різких змін погоди і рясних опадів не очікується.

Синоптики прогнозують, що тепла погода в Україні протримається до кінця тижня. По-весняному тепло буде і на Водохреще, коли, як правило, завжди вирують сильні морози. За їхніми даними, плюсова температура у всіх областях буде триматися до 20 числа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що метеорологи заявили про відсутність у Києві справжній зимовій погоди. За даними фахівців, відсутність метеорологічної зими в столиці пов'язана з аномально теплим груднем. Наявні дані вказують, що перший місяць зими 2019-20 років виявився найтеплішим в XXI столітті завдяки температурі понад +15 градусів Цельсія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?