На Волині ППО збила два безпілотники — є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

На Волині ППО збила два безпілотники — є загиблі та поранені

На Волині ППО збила два безпілотники — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

25 липня у Волинській області засобами протиповітряної оборони вдалося збити два безпілотники, однак в результаті падіння уламків загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.

Джерело:очільникВолинської ОВА (ОДА)  Юрій Погуляйко  і  Повітряне командування "Захід"  Повітряних сил ЗСУ у Фейсбук

Одна людина загинула на Волині в результаті падіння дронів

Сьогодні 25 липня на Волині було чутно вибухи. Це робота протиповітряної оборони. Зокрема військові збили два БПЛА. Уламки одного з них пошкодили приватні будинки. На жаль, внаслідок падіння уламків є жертви. Одна людина загинула, кілька поранених перебувають у лікарні, - підтвердив інформацію Юрій Погуляйко.

Окрім того, командування "Захід" Повітряних сил заявило, що 25 липня на північно-західному напрямку було виявлено два ворожих БПЛА, які перетнули повітряний простір України з боку Білорусі та здійснювали повітряну розвідку об'єктів на Волині.

Фото - скриншот

За їхніми словами, з метою перехоплення БПЛА в небо підняли винищувач, також спрацювала українська система протиповітряної оборони.

Два ворожих БПЛА вдалося знищити. Уламки однієї із зенітних ракет впали на житловий будинок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?