На в'їздах до Києва посилять контроль - що про це відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

На в'їздах до Києва посилять контроль - що про це відомо

На в'їздах до Києва посилять контроль - що про це відомо
Джерело:  online.ua

Місцева влада Києва вводить посилений контроль на в'їзді до столиці. Він буде чинним з 16 до 20 квітня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн пресконференції мера Віталія Кличка.

За його словами, усім, хто прямує до Києва, вимірюватимуть температуру тіла.

"Хочу зазначити, що з четверга, 16 квітня, до наступного понеділка ми посилюємо контроль на постах, виставлених на в’їздах до Києва. Зокрема, вводиться обов’язкова термометрія для пасажирів транспорту, що прямує в столицю. Це стосується автобусів, вантажно-пасажирського та легкового транспорту, що перевозить більше трьох пасажирів (включно з водієм)", - додав Кличко.

Очільник столиці нагадав про закриття усіх кладовищ у період поминальних днів. Поминання перенесли на 6 червня.

Станом на вівторок, 14 квітня, у Києві підтвердили 551 випадок коронавірусу COVID-19. Протягом минулої доби виявили 56 нових інфікованих, одна людина померла.

Загалом в Україні у цей день виявили вже 3 372 випадки інфекції.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр охорони здоров'я Максим Степанов оголосив, коли влада обговорюватиме питання про послаблення чи скасування карантину. Вся увага наріз — на святкування Великодня. Українців закликають святкувати вдома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?