На Закарпатті екс-боєць АТО кинув гранату в кафе, є постраждалий
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті екс-боєць АТО кинув гранату в кафе, є постраждалий

На Закарпатті екс-боєць АТО кинув гранату в кафе, є постраждалий

У ніч на 17 травня у населеному пункті Косівська Поляна Рахівського району Закарпатської області колишній боєць АТО, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, кинув гранату у вікна кафе. В результаті сильно постраждав 26-річний чоловік.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля.

Читайте також: Віз "сувеніри" з АТО: на Донбасі затримали чоловіка з гранатами і боєприпасами

"Після півночі в місцевому барі засиділися троє місцевих мешканців, між котрими спалахнула суперечка. Одного з чоловіків, котрий був напідпитку й поводився не зовсім адекватно, вигнали з бару. Через кілька хвилин він повернувся з бойовою гранатою РГД й кинув її у відчинене вікно бару", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті інциденту з мінно-вибуховими пораненнями обох ніг та руки був госпіталізований 26-річний чоловік.

Злочинцем виявився 45-річний місцевий мешканець Василь, що був мобілізований у ЗСУ влітку 2015 року та 9 місяців провів у АТО. У 1990-му році він розстріляв караул з табельної зброї, будучи солдатом Радянської армії.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 травня в зоні АТО український військовий власноруч підірвав себе міною, щоб не потрапити у полон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?