Віз "сувеніри" з АТО: на Донбасі затримали чоловіка з гранатами і боєприпасами
Категорія
Події
Дата публікації

Віз "сувеніри" з АТО: на Донбасі затримали чоловіка з гранатами і боєприпасами

Національна поліція України
Віз "сувеніри" з АТО: на Донбасі затримали чоловіка з гранатами і боєприпасами

Поліцейські затримали на блокпосту під Слов'янськом на Донбасі чоловіка з гранатами і начиненим пластидом боєприпасом, які він намагався вивезти в Харківську область.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Донецькій області.
Відзначається, що чоловік віз в таксі в Харківську область дві гранати та саморобний вибуховий пристрій, начинений пластидом. Він був затриманий на блокпосту біля села Малинівка під Слов'янськом.
Читайте також: СБУ заявила про знахідку унікального архіву: опубліковані фото
"Під час огляду його рюкзака поліцейські виявили дві гранати РГД-5 з запалами, а також невідомий предмет, схожий на вибуховий пристрій... Перевірка показала, що підозрілий предмет є гранатометним зарядом ВОГ-17, начиненим пластидом", - йдеться в повідомленні.
За словами затриманого, він віз боєприпаси як "сувеніри" із зони проведення АТО на Донбасі. Його доставили в Слов'янський відділ поліції для подальшої перевірки та відкрили справу за незаконне зберігання зброї.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники Служби безпеки України виявили біля бази відпочинку в Дніпропетровській області схованку з гранатами, патронами і гранатометами.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?