На Закарпатті госпіталізували українця після контактів з жителем Китаю - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Закарпатті госпіталізували українця після контактів з жителем Китаю - ЗМІ

На Закарпатті госпіталізували українця після контактів з жителем Китаю - ЗМІ
Джерело:  Mukachevo.net

Українця на Закарпатті госпіталізували до інфекційного відділення із симптомами ГРВІ після того, як він тривалий час контактував з громадянином Китаю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на mukachevo.net.

За наявними даними, українець працював в Угорщині, місті Ніредьгазі. Там він протягом 21 дня бачився з китайцем — своїм роботодавцем, що родом з тієї самої провінції Хубей.

Громадянин звернувся по медичну допомогу, а лікарі після ознайомлення з ситуацією скликали протиепідемічну комісію. Фахівці вирішили ізолювати хворого за усіма правилами посиленої безпеки. Лікарня вже готує спецбокс для нього.

Згідно з журналістськими відомостями, чоловік 1985 року народження. Його бос близько місяця тому бував на батьківщині та повернувся до Угорщини.

Наразі невідомо, як діятимуть місцеві лікарі. Китайського коронавірусу у хворого ще не виявили, тож висновки робити — щонайменш передчасно.

Нагадаємо, в Україні ще не зареєстрували жодного випадку нової інфекції.

Як повідомляв ONLINE.UA, у країнські прикордонники впровадили особливі заходи через спалах коронавірусу в Італії. Вони перевірятимуть температуру усіх громадян, які прибувають італійськими рейсами в аеропорти "Київ" та "Бориспіль", а також у людей, які перетинають кілька наземних пунктів кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?