На Закарпатті максимально обмежили пересування через COVID-19 - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

На Закарпатті максимально обмежили пересування через COVID-19 - що необхідно знати

На Закарпатті максимально обмежили пересування через COVID-19 - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Влада Закарпаття ухвалила введення режиму максимального обмеження пересування - вже з 13:00 суботи, 10 квітня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу місцевої облдержадміністрації та заяву її очільника - Олексія Гетманенка.

За офіційними даними, мешканців закликали не залишати домівок з 13:00 суботи до 06:00 наступного за нею понеділка.

"Термін: у період вихідних (святкових) днів (з 13 год. 00 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів", - підкреслили в адміністрації.

Режим не стосуватиметься об'єктів та підприємств, діяльність яких - критична та не може бути обмеженою.

"Так, я розумію, що у ці святкові дні ми звикли навідувати гостей, приймати їх у себе, виходити на прогулянки. Та іншого варіанту, як бути вдома, щоб зупинити масове поширення пандемії коронавірусу, поки немає", - зазначив Гетманенко у зверненні.

Керівник ОДА пояснив, що поліція та силовики перейдуть у посилений режим. Усіх порушників карантину все також чекатимуть штрафи від 17 тисяч гривень.

Станом на 10 квітня в Україні виявили 2,2 тисячі інфікованих COVID-19 громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, аналогічний режим максимального обмеження пересування ввели також на Волині. Місцева влада також використала тезу про необхідність жорстких заходів, щоб позбутися карантину у травні, а не вересні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?