На Закарпатті обвалився міст з вантажівкою та авто. Є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті обвалився міст з вантажівкою та авто. Є постраждалі

На Закарпатті обвалився міст з вантажівкою та авто. Є постраждалі
Джерело:  online.ua

24 липня в Тячівському районі Закарпатської області обвалився транспортний міст на трасі Мукачево-Рогатин, в межах населеного пункту Бедевля. Постраждало 5 людей.

Джерело: поліція Закарпатської області, Закарпатська ОДА

На Закарпатті обвалився міст

Міст обвалився разом з вантажівкою та автівкою.

За попередніми даними обвалилась одна із секцій мосту разом з двома транспортними засобами - вантажівкою та легковим автомобілем. На місці працюють екіпажі поліції, медики та рятувальники, - повідомили в поліції.

У Закарпатській ОДА повідомили, що, попередньо, міст обвалився через проіржавіння окремих конструкцій та, імовірно, через надмірну вагу місткості вантажівки.

Деталі має встановити відповідна комісія та слідство. У результаті під час руху через нього, провалилася вантажівка та легковик.

Повідомляється про трьох постраждалих, ще троє отримали синці.

Наразі рух спрямовано обїздною дорогою. Відстань об'їзду складає близько 35 кілометрів.

В ОДА повідомили, що раніше через цей міст було обмежено проїзд великогабаритного транспорту до 3,5 тон, щоб знизити навантаження. У 2019 році його збільшили до 7 тон..

У ДСНС повідомили, що 5 осіб травмовано, серед них 2 дітей. Постраждалих госпіталізовано до Тячівської районної лікарні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?