На залізниці в Дніпропетровській області сталася аварія — рух потягів затримується
Категорія
Події
Дата публікації

На залізниці в Дніпропетровській області сталася аварія — рух потягів затримується

На залізниці в Дніпропетровській області сталася аварія — рух потягів затримується
Джерело:  online.ua

У суботу, 6 лютого, на залізниці поблизу залізничної станції Воскобійня сталася серйозна аварія - 8 вагонів вантажного поїзда зійшли з рейок, через що було пошкоджено залізничне полотно і електрична опора. Через аварію рух потягів затримується на дві години. В Укрзалізниці попередили, що пасажирські потяги південного напрямку йдуть із запізненням майже на дві години і закликали українців з розумінням поставитися до ситуації. Подробиці аварії повідомила пресслужба ДСНС  в Дніпропетровській області, передає ONLINE.UA.

Аварія на залізниці в Дніпропетровській області (фото - facebook.com/MNSDNE)

"За попередньою інформацією співробітників Придніпровської залізниці, під час руху по маршруту: ст. Кривий Ріг - ст. Нижньодніпровськ-Вузол 8 вагонів вантажного потягу (складається з 57 вагонів) зійшли з рейок. В результаті цього пошкоджено залізничне полотно і електричну опору (електроживлення на аварійній ділянці відсутня), 4 вагони, які перевозили клінкер, перекинулися. Виникла затримка руху пасажирських поїздів в "парному напрямку" (в обох напрямках) - з моменту виникнення аварії. Загиблих і постраждалих немає ", - повідомити в ДСНС.

На даний момент на аварійній ділянці залізниці тривають роботи з відновлення залізничного полотна. На місці події знаходяться відновлювальний поїзд РЕМ, автокран, автовишка та 40 співробітників.

 Аварія на залізниці в Дніпропетровській області (фото - facebook.com/MNSDNE)

В Укрзалізниці повідомили, що рух на залізниці через аварію затримується. Зокрема, із запізненням йдуть:

  • поїзд №116 Бердянськ - Київ вирушив із затримкою 2 год 5 хв .;

  • поїзд №38 Запоріжжя - Київ вирушив зі станції П'ятихатки Ст. з затримкою 1 год 55 хв .;

  • поїзд №12 Київ - Новоолексіївка відправився зі станції Верхньодніпровськ з затримкою на 3 години;

  • поїзд №92 Одеса - Костянтинівка відправився зі станції Верхівцеве з затримкою на 2 год 30 хв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вже 11 лютого на засіданні Ради асоціації України і ЄС офіційний Київ і Брюссель можуть підписати Угоду про відкрите небо. Ця угода дозволить запустити більше авіарейсів з України і здешевити квитки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?