На Запоріжжі підірвали автівку із кремлівським колаборантом
Категорія
Україна
Дата публікації

На Запоріжжі підірвали автівку із кремлівським колаборантом

На Запоріжжі підірвали автівку із кремлівським колаборантом
Джерело:  online.ua

На Запоріжжі сили українського спротиву підірвали авто місцевого гауляйтера селища Михайлівка Івана Сушка. В результаті вибуху він не вижив.

Джерело: Telegram-сторінка представника окупаційної влади Володимира Рогова

Українські партизани ліквідували ще одного гауляйтера на Запоріжжі

Сьогодні в результаті умисного підриву авто загинув голова ВЦА смт Михайлівка Іван Сушко. Під сидіння автомобіля керівника населеного пункту підклали вибуховий пристрій, - повідомив Рогов.

Колаборант повідомив, що в результаті вибуху Сушко отримав поранення і в критичному стані його госпіталізували, де він і помер.

Між тим напередодні, 23 серпня, в День українського прапора жителі окупованого Херсону огорнули в український прапор один із пам’ятників.

У той же час на Херсонщині поширюють листівки "Народного спротиву України".

Жителі Херсонщини у День прапора України змогли продемонструвати свою проукраїнську позицію. Зокрема, у Таврійську, Каховці, Новій Каховці з'явились листівки з привітанням від "Народного спротиву України". А у Херсоні один із пам’ятників було огорнуто у прапор України, - зазначають представники Херсонської ОВА.

За інформацією представників Головного управління розвідки Міноборони України, прокремлівським агітаторам на окупованих українських територіях слід користуватись відповідною методичкою для схилення місцевих жителів на бік кремлівських окупантів.

У своїх Телеграм-каналах та в ефірі пропагандистських телеканалів окупанти повідомляють про відкриття Центру допомоги безробітним, який буде працювати на базі центру зайнятості.

Також повідомляється, що у школах буде дозволено вивчення української мови як окремого предмета, проте навчання відбуватиметься виключно російською, додають у законному керівництві області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?