На заводі українського олігарха в окупованому Криму рухнула покрівля
Категорія
Події
Дата публікації

На заводі українського олігарха в окупованому Криму рухнула покрівля

На заводі українського олігарха в окупованому Криму рухнула покрівля
Джерело:  МНС РФ

В Армянську, що знаходиться на півночі анексованого Росією Криму, обрушилася покрівля одного з цехів заводу "Кримський титан".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства надзвичайних ситуацій окупаційної "влади" півострова.

Читайте також: Siemens зі скандалом розірвав відносини з Росією через Крим

Обвалення конструкцій покрівлі на площі в близько 3,5 тисячі кв. м. в цеху сталося близько 4:40 9 серпня. За попередніми даними, в результаті інциденту не зафіксували жертв або постраждалих, і робота підприємства продовжилася в звичайному режимі.

Відзначається, що на території заводу зараз працює міжвідомча оперативна група.

Варто нагадати, що "Кримський титан" спеціалізується на виробництві титанової продукції, і належить українському олігарху Дмитру Фірташу.

Як повідомляв ONLINE.UA, після анексії Криму Дмитро Фірташ з метою уникнення втрати активів на півострові зареєстрував у Москві підприємство "Титанові інвестиції", проти якого указом президента Петра Порошенка були введені санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?