На жаль, я не можу: Зеленський звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

На жаль, я не можу: Зеленський звернувся до українців

На жаль, я не можу: Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звернувся до українців. Він наголосив, що записи розмов очільника Кабміну Олексія Гончарука були завантажені в Інтернет з техніки в редакції телеканалу "1+1". Про це глава держави розповів, що після відвідання шахти "Межирічанська" у Червонограді на Львівщині, передає ONLINE.UA.

"На жаль, у "Грошей" (редакція програми "Гроші" на "1+1" – ред.) обшуки тому, що, наскільки мені відомо, саме з тієї техніки ця інформація, ці записи були завантажені в Інтернет. Шукають, хто писав, хто замовив і хто це в Інтернет викинув. Я так розумію, що знайшли, хто це в Інтернет викинув", - пояснив Зеленський.

Український лідер наголосив, що йому "дуже жаль", що у журналістів обшуки, але він не може втручатися у розслідування. В ході засідання "Слуги народу" 6 лютого Зеленський сказав депутатам фракції, мовляв, йому точно відомо, що запис розмов Гончарука монтували на комп‘ютерах журналістів "плюсів".

Колишній очільник холдингу "1+1" Олександр Ткаченко і ведучий "1+1" Олександр Дубінський висловили претензії через обшуки в будівлі холдингу. Дубінський звернув увагу на те, що українцям байдуже, хто записував, а важливо, що думає глава Кабміну, і що це робота журналістів публікувати такі дані. Зеленський йому заперечив.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 6 лютого група "1+1 медіа" звернулася по допомогу до українського лідера Володимира Зеленського та керівництва держави через обшуки, які провела СБУ у їхніх журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?