На Житомирщині блокують транспорт і вводять пости - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

На Житомирщині блокують транспорт і вводять пости - що відбувається

На Житомирщині блокують транспорт і вводять пости - що відбувається
Джерело:  online.ua

Місцева влада Радомишля Житомирської області впроваджує пости на виїзді з міста, щоб виявляти людей з підвищеною температурою тіла. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ керівника Радомишльської районної державної адміністрації Віктора Пулковського.

За його словами, осередок інфекції локалізували, Усі пов'язані громадяни ізольовані.

"Всього в місті два головних напрямки: це в бік Кочерова до автомагістралі Київ — Чоп і в бік Малина. На цих місцях стоятимуть пости поліції для контролю людей з температурою. В обидва напрямки, на в’їзд і виїзд", - пояснив Пулковський в телеефірі.

Незабаром до Радомишля прибудуть представники обласної влади. Вони нададуть розгорнуте пояснення щодо ситуації.

"Забезпечення усім необхідним відбувається. Санітарне оброблення деззасобами теж відбувається. Нам вдалося досить швидко зреагувати на ситуацію, тому прогноз мій дуже позитивний", - підкреслив він.

Напередодні, 12 березня Міністерство охорони здоров’я проінформувало українців, що в нашій країні зафіксували ще 2 нових випадки захворювання на коронавірус та попросило не панікувати, адже хворих вже ізолювали.

Як повідомляв ONLINE.UA, мер Чернівців Олексій Каспрук, здається, налаштований не так позитивно. Він зробив попередження усім своїм колегам з інших українських міст та зізнався, що прогнозує збільшення випадків зараження Covid-19. Чиновник закликав інших міських голів серйозно готуватися до епідемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?