Наближаються жахливі часи — мільярдер приголомшив світ новим прогнозом
Категорія
Економіка
Дата публікації

Наближаються жахливі часи — мільярдер приголомшив світ новим прогнозом

Наближаються жахливі часи — мільярдер приголомшив світ новим прогнозом
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавіруса знову набирає обороти, що обернеться незворотніми економічними втратами. Найближчі місяці будуть важкими та обвал на ринку може досягти весняних показників, коли майже весь світ ввів повний локдаун через коронавірус. Відомий мільярдер Білл Екман, який прогнозував березневу кризу й заробив на ній 2,6 млрд доларів, при цьому оптимістично налаштований на майбутнє. Він вважає, що з появою вакцини від коронавірусу наступить потужний бум у ресторанному, готельному та туристичному бізнесі, що зможе допомогти зривному зростанню економіки. Свій обнадійливий прогноз мільярдер озвучив виданню Forbes, передає ONLINE.UA.

Власник ресторанного бізнесу, в закладах якого працюють бренди ресторанів Starbucks, Burger King і Popeye, і засновник хедж-фонду Pershing Square Екман вважає, що одна з головних проблем сфери ресторанного бізнесу сьогодні є неможливість роботи кафе та ресторанів на відкритому повітрі, як це можливо літом. Но як тільки з'являється вакцина від коронавіруса, за думкою мільярдера, все змінеться. Екман переконаний, що з появою вакцини відбудеться різкий спалах діяльності готельного і ресторанного бізнесу, так як люди чекають з нетерпінням того моменту, коли можна буде знову жити своїм життям.

"Наступні кілька місяців будуть «жахливими» для пандемії і «складними» для економіки. Але через 3-4 місяці, коли з'явиться вакцина, люди захочуть вийти з карантину і буде вибуховою економічне зростання в багатьох сферах бізнесу", - прогнозує Екман.

Як відомо, на початку цього року Білл Екман заробив майже 2,6 млрд доларів на пандемії коронавіруса. Він застрахував свій хедж-фонд Pershing Square від хвилі корпоративних дефолтів, що дозволило йому в десять разів збільшити свої статки. У понеділок після новин про вакцину він зробив аналогічну ставку і розраховує знову отримати вигоду від економічної кризи, що накриває світ.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що відомий економічний експерт і головний редактор Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар поділився своїм новим прогноз для економіки України на 2021 рік. За словами експерта, в 2021 році українцям можна розраховувати на літній зміцнення курсу гривні. Крім того, економіст стверджує, що в наступному році реальний ВВП України виросте на 6,5%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?