НАБУ оголосило в розшук ексочільника НБУ Шевченка
Категорія
Економіка
Дата публікації

НАБУ оголосило в розшук ексочільника НБУ Шевченка

НАБУ оголосило в розшук ексочільника НБУ Шевченка
Джерело:  online.ua

Національне антикорупційне бюро офіційно оголосило в розшук трьох посадовців "Укргазбанку", причетних до розкрадання понад 200 млн грн, серед яких – колишній очільник Національного банку Кирило Шевченко, який нещодавно подав у відставку.

Джерело:  пресслужба НАБУ

НАБУ почало розшукувати колишього главу НБУ Шевченка

Йдеться про ексголову правління "Укргазбанку", одного з заступників "Укргазбанку" та заступника директора департаменту по роботі з корпоративними віп-клієнтами цієї держустанови, – сказано в заяві НАБУ.

Представники Бюро звертають увагу на те, що про підозру чиновника повідомили ще на початку жовтня, однак в спеціальному порядку, бо місцеперебування цих осіб було невідоме.

Відтоді підозрювані ігнорували виклики до слідчого, через що їх було оголошено в розшук.

Фото - facebook.com/nabu.gov.ua

Що відомо про скандал навколо "Укргазбанку"

Нещодавно НАБУ та САП повідомили про підозру у протизаконних діях колишньому очільнику Національного банку Кирилу Шевченку у період його керівництва "Укргазбанком".

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у справі щодо завдання понад 206 мільйонів гривень збитків "Укргазбанку" у вигляді тримання під вартою.

Окрім того, наголошується, що підозру у розкраданні 206 млн грн державного банку повідомили ще чотирьом основним фігурантам даного злочину, серед яких колишні та чинні високопосадовці банківських установ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?