НАБУ підтвердило раптові обшуки у київському суді - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

НАБУ підтвердило раптові обшуки у київському суді - що відбувається

НАБУ підтвердило раптові обшуки у київському суді - що відбувається
Джерело:  online.ua

Несподівані новини надійшли з Окружного адміністративного суду Києва. Згідно з оприлюдненими даними, у відомстві почалися обшуки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оголошення пресслужби відомства.

За оприлюдненими даними, озвученою правоохоронцями підставою стали нібито "справи Майдану".

"Вкотре слідчі дії проводяться з порушенням територіальної підсудності справи — на підставі ухвали суду (цього разу – Ленінського районного суду м. Кіровограда). Починаючи з 2015 року це не перша спроба дискредитації Окружного адміністративного суду міста Києва в такий спосіб", - стверджують у суді.

Офіційне представництво наголосило, відомство працює відповідно до звичайного режиму.

Наразі деталей майже немає. Подію прокоментували у Національному антикорупційному бюро, яке й проводить обшуки.

"У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи НАБУ здійснюють санкціоновані обшуки в приміщеннях Окружного адміністративного суду міста Києва та Державної судової адміністрації для вилучення предметів, речей та документів, що можуть мати значення для кримінального провадження", - пояснили у відомстві.

Представники бюро додали, окремі подробиці щодо обшуків з'являться пізніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, 14 липня український парламент повинен був розглядати у першому читанні законопроєкт про додаткові підстави для звільнення голови НАБУ. Проте зробити це не вдалося, оскільки законопроєкт відправили на повторний розгляд в комітет.

Частина народних обранців стверджують, що законопроєкт у первинній редакції схвалюють, щоб негайно відправити у відставку Артема Ситника. Доопрацювання документу підтримали 248 нардепів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?