НАБУ затримала так званого "хрещеного батька" контрабанди в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ затримала так званого "хрещеного батька" контрабанди в Україні

НАБУ затримала так званого "хрещеного батька" контрабанди в Україні
Джерело:  Hromadske

Національне антикорупційне бюро затримало одеського підприємця Вадима Альперіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За журналістськими відомостями, бізнесмена підозрюють у зв'язку з корупцією на митниці та контрабандних схем.

Згідно з підтвердженням заступника голови Спеціальної антикорупційної прокуратури Максима Грищука, особу залишили у будівлі НАБУ.

Також інформацію підтвердила представниця відомства Світлана Оліфіра. Втім, вона не назвала імені затриманого.

"Ми затримали, буквально недавно, особу, яку слідство вважає очільником злочинної організації, що вчиняла злочини пов'язані із махінаціями з розмитненням товарів імпортованих в Україну за заниженими цінами", - стверджує речниця.

Сам Альперін нещодавно оприлюднив на своїй сторінці у Facebook світлину. Вона показала, як він стоїть перед будівлею САП.

"Обіцяли, прийшли!" - підписав її підозрюваний.

Нагадаємо, із закликом щодо пошуку Альперіна виступив президент Володимир Зеленський. Він назвав його "хрещеним батьком" контрабанди в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український президент відвідав НАБУ. Він за підсумками цього візиту до правоохоронного органу зробив заяву. Зеленський стверджує, що Офіс президента не чинитиме тиску на бюро під час його роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?