Над планами Захарченко взяти Лондон сміються навіть росіяни - житель Донецька
Категорія
Культура
Дата публікації

Над планами Захарченко взяти Лондон сміються навіть росіяни - житель Донецька

Над планами Захарченко взяти Лондон сміються навіть росіяни - житель Донецька
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко є красномовною мавпою, яка перетворюється на посміховисько, як тільки починає говорити щось від себе.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер Фашик Донецький, який проживає в окупованому Донецьку.
"Захарченко — це медіа-продукт. Мовець мавпа. Як тільки він починає говорити сам — вся медиасфера дико ірже. "Ми будемо нападати на вас мертвими"... Що він там ще розповідав? Про Міккі-Мауса, "захопимо Польщу", "захопимо Великобританії"... " — пригадав блогер.
За його словами, "те, що не відредаговано, викликає дикий сміх".


Читайте також: Ватажок ДНР Захарченко боїться ходити без охорони — мешканець Донецька

"І це — воїн? Після його промови про захоплення Великобританії — ну, м'яко кажучи, з нього сміялися навіть росіяни. Може, Захарченко не бачив, але до Великобританії є ще Авдіївка, і є ще Піски. Всього-навсього. А в Києві скільки аеропортів? П'ять або чотири? І що? І все! А до Великобританії, якщо так, як тут, — це 180 років", - з сарказмом додав він.
Також Фашик Донецький визнав, що в Британії все було б просто: "Уявіть собі, що заходить 50 осіб "мирних" в поліцейську ділянку в Лондоні і говорять: "Здрастуйте, ми — Іст-Эндская республіка". І що? Людям влуплять за 15 років — в кращому випадку. А тим, хто приєднається до цих же людей — їм світить ще більше".
"Польща. Тут теж є маленька проблема: перед Польщею стоять Львів і Закарпаття. А там росіян у полон не беруть, якщо вірити російським ЗМІ. Тобто, щоб дійти до Польщі — у нас на території України буде навіть не Чечня. Тут буде пекло в кубі", - розповів блогер.
За його словами, така "прогулянка" по Україні — "це вам не з мирним лупити в Алеппо!"


Читайте також: Бойовики в Донецьку клянуть Захарченка і розуміють, що їх почали "зливати"

"Тут же ж вас будуть різати просто-напросто! На кожному розі. І якщо в Алеппо ти плюс-мінус розумієш: той, хто говорить "по-сирійськи" і з автоматом — він ворог, то якщо візьмемо той же Київ — він чудово говорить російською! Той же Львів — він чудово говорить російською. Ну, і шукай ворога", — запевнив він.


Фашик Донецький визнав, що, "можливо, у цій же вати щось заграло - "візьмемо Польщу, візьмемо Лондон, зробимо в Лондоні тортурне — все буде духовно", але чому ось такі речі ми не беремо і просто не висміюємо?"


"Це ж нескладно, друзі. У нас є лідери громадської думки. Люди, що мають вагу в суспільстві. Беріть — і висміюйте! Найміть їх на роботу. Чому ні? Дайте їм займатися тим, що вони вміють. Людина може писати добре? У людини розкручений YouTube-канал? Добре! Дайте йому шанс зробити те, що він вміє. Заплатите йому грошей — а ви як хотіли? Багато згодні це робити безкоштовно. І роблять до сих пір. Цирк..." — резюмував він.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і великий натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?