Надійшли хороші новини із США
Категорія
Політика
Дата публікації

Надійшли хороші новини із США

Надійшли хороші новини із США
Джерело:  online.ua

Конгрес США, поки неофіційно, затвердив попереднє рішення про продаж Україні протитанкових ракетних комплексів Javelin на суму в 39 мільйонів доларів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Джерела видання запевняють, що Держдеп схвалив, а Конгрес неофіційно підписав контракт на продаж зброї.За словами одного із чиновників, про продаж 150 протитанкових ракет і двох додаткових танкових установок може бути повідомлено не пізніше чим у вівторок.

 "Україна просила зброю ще на початку літа минулого року. У 2018 році США продали більше 200 ракет і 37 пускових установок. Цей контракт не є частиною військової допомоги для України у розмірі 250 мільйонів, яку Конгрес схвалив раніше", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, на початку серпня, стало відомо, що Україна і Сполучені Штати узгоджують умови додаткових поставок протитанкових ракетних комплексів Javelin для потреб української армії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  США пообіцяли ввести проти Росії «руйнівні санкції». У Вашингтоні готовлять новий пакет антиросійських обмежувальних заходів, коли Кремль вирішить зробити нові агресивні кроки проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?