Надя Дорофєєва представила пісню про нерозділене кохання "A tebe"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надя Дорофєєва представила пісню про нерозділене кохання "A tebe"

Надя Дорофєєва представила пісню про нерозділене кохання "A tebe"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка нещодавно розпочала сольну кар'єру, напередодні 8 березня презентувала ліричний хіт про нерозділене кохання, який отримав назву "A tebe". За словами самої артистки, саме цей трек відкриває її майбутній мініальбом Dofamin. Попри те, що нова пісня співачки доступна на всіх майданчиках, кліп зірка поки не опублікувала. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  Інстаграм Наді Дорофєєвої.

Варто звернути увагу на те, що слова і музику пісні A tebe артистка написала спільно з відомим українським музикантом Михайлом Бусіним, який прославився завдяки співпраці з епатажною співачкою MARUV, а також дуетом Потап і Настя Каменських. Про вихід нового хіта виконавиця вперше розповіла понад тиждень тому, а його прем'єра відбулась в п'ятницю, 5 березня, на Ютуб-каналі співачки.

Співачка зізнається, що свій новий хіт "A tebe" присвятила нерозділеному коханню, яке бодай раз переживала кожна з дівчат. Надя Дорофєєва звернула увагу на те, що дівчата легко відкриваються та закохуються, а хлопці натомість просто ігнорують їхні почуття. Фанати переконані, що майбутній мініальбом співачки Dofamin буде ліричним та дуже щирим.

"Цей випадок знайомий майже кожній з нас: твої думки про нього, а йому все одно, ти хочеш бути разом, а він – ні, ти закохана, а йому... Але ти все одно не шкодуєш, що колись сказала йому так", – прокоментувала співачка свою нову роботу.

Новий трек артистки уже коментують віддані фанати співачки та користувачі мережі.

"Вау! Яка ж Надя може бути різна! З релізом! З ранку на повторі!; А чому в пісні мат? Без нього ніяк? Гарний голос, цікаве звучання, а що з текстом? Все враження відразу псується; Надя, це просто не передати словами, ти розумниця; Така тендітна красива дівчина і мат ... Дорофєєва, ти в своєму розумі чи ти як всі?; дуже круто; я очікувала більшого, якщо чесно; новий хіт - я навіть не сумніваюся", - коментують трек співачки в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Юлія Саніна приголомшила сміливим образом у новому кліпі "Обійми".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?