Нафтогаз оприлюднив новий тарифний план для населення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Нафтогаз оприлюднив новий тарифний план для населення

Нафтогаз оприлюднив новий тарифний план для населення
Джерело:  online.ua

НАК "Нафтогаз України" з 9 серпня пропонує українським громадянам підключитися до нового тарифного плану "Комфортний сезон", який дає можливість платити за газ рівними частинами щомісяця.

Джерело:  пресслужба  "Нафтогазу"

"Нафтогаз" представив новий тарифний план для населення

Варто звернути увагу на те, що ціна на газ в тарифному плані "Комфортний сезон" становить 7,96 грн за кубометр з ПДВ без вартості розподілу (доставки), і ця ціна зафіксована на весь опалювальний сезон.

"Загальна сума до оплати в новому тарифному плані визначається при підключенні клієнта – відповідно до обсягу газу, який жителі конкретного домогосподарства в середньому споживають протягом опалювального сезону (в період з жовтня до завершення квітня). Протягом семи місяців клієнт платить рівними частинами, а саме – 1/7 від вартості зарезервованого обсягу газу", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, необхідний на опалювальний сезон обсяг газу розраховується з урахуванням історичних даних про використання газу конкретним клієнтом і, відповідно, його типу споживання, серед яких "Приготування їжі" (50-200 кубометрів газу на місяць), "Приготування їжі і підігрів води" (150-500 кубометрів газу на місяць), а також "Опалення" (800-20 тис кубометрів газу на місяць).

В "Нафтогазі" також звернули увагу на те, що щомісячну оплату за газ потрібно провести не пізніше 15 числа. Якщо буде здійснена своєчасна оплата онлайн - кожен клієнт отримує знижку 1%, що нараховується на особистий рахунок і автоматично буде врахована під час платежу в наступному місяці. Зі знижкою в 1% клієнт платить за ціною 7,88 грн за кубометр з ПДВ.

Окрім того, наголошуєтьс, що тарифний план "Комфортний сезон" діє протягом опалювального сезону – сім повних місяців: з 1 жовтня до 30 квітня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?