Нафтогаз попередив про зміну ціни на газ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Нафтогаз попередив про зміну ціни на газ

Нафтогаз попередив про зміну ціни на газ
Джерело:  online.ua

В Україні зміниться ціна газу на потреби населення вже у вересні 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво НАК "Нафтогаз".

За офіційною інформацією, до платіжних документів внесуть ціни у 4,49 тисячі гривень за одну тисячу кубометрів без ПДВ. Цей показник - зниження близько на 3,4% та водночас на 150 гривень менше серпневих даних.

"Нафтогаз" наголосив, що кінцева ціна на газ знаходиться під впливом регіональних механік - тарифів на розподіл ресурсу у відповідному обласному чи міськгазу. Саме безпосередні постачальники повинні надавати остаточні відомості про ціну.

Слід зазначити, що газові ціни на території України з квітня-2019 знизилися приблизно на 28%.
Представники НАК допустили зростання ціни під час опалювального сезону через пропорційне зростання попиту. Для того, щоб уникнути подорожчання українцям рекомендують скористатися послугою "газовий запас" та сплатити за постачання авансом.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єрміністр Олексій Гончарук заявив про гарну новину з газових сховищ України. Уряд скопив рекордні обсяги палива напередодні переговорів з Росією про подовження транзиту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?