Нафтосервісний гігант Baker Hughes зупиняє інвестиції у РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Нафтосервісний гігант Baker Hughes зупиняє інвестиції у РФ

Нафтосервісний гігант Baker Hughes зупиняє інвестиції у РФ
Джерело:  online.ua

Третя з "великої четвірки" нафтосервісних компаній Baker Hughes офіційно повідомила, що остаточно зупиняє свої інвестиції в Росію.

Джерело:  Baker Hughes

Впливовий нафтосервісний гігант зупиняє інвестиції в РФ

Ми постійно стежили за ситуацією, і сьогоднішнє оголошення сталося після внутрішнього рішення, ухваленого з нашою радою директорів, і повідомлено нашій команді керівництва на початку цього тижня, – наголосив очільник та генеральний директор Baker Hughes Лоренцо Сімонеллі.

За його словами, компанія ухвалила рішення негайно заблокувати всі нові інвестиції в операції на території держави-агресора.

Не можна також не згадати й про те, що ще дві компанії з "великої четвірки" Halliburton та Schlumberger заявили про дії зумовлені війною Росії проти України. Halliburton повністю припиняє діяльність в РФ, а Schlumberger припиняє лише інвестиції.

Як уже згадувалося раніше, до "Великої четвірки" входять такі компанії: Baker Hughes (BHI), Halliburton (HAL), Schlumberger (SLB) and Weatherford International (WFT)

Що важливо розуміти, нафтосервісні компанії займаються бурінням свердловин, їх ремонтом, дослідженнями, будівництвом інфраструктури, обслуговуванням нафтопромислового обладнання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?