Найгучніші кінопрем'єри тижня — трейлери та огляд
Категорія
Культура
Дата публікації

Найгучніші кінопрем'єри тижня — трейлери та огляд

кінотеарт
Джерело:  online.ua

Найближчі 7 днів будуть справді цікавими для українських кіноманів. Online.ua обрав фільми, які дійсно варті вашої уваги.

Головні тези:

  • Фільм “Гамбіт королеви” розповідає про епоху крові та інтриг XVI століття в Англії.
  • Українська драма “Я і Фелікс” за мотивами роману Артема Чеха осмислює тему дорослішання дітей у 90-х та проблеми ветеранів.
  • Фільм жахів “Стінг. Жах ночі” розповідає про запеклу боротьбу за життя між простими смертними та пауком-монстром.
  • Не пропустіть найяскравіші кінопрем'єри тижня на оnline.ua і насолоджуйтеся захоплюючими сюжетами.

Гамбіт королеви

Якщо ви фанатієте від історичних фільмів — ця стрічка саме для вас. Події у ній розгортаються у XVI столітті в Англії за часів Тюдорів — епоху крові та інтриг.

Королева Кетрін Парр — шоста та остання дружина жорстокого англійського монарха Генриха VIII, залишається регентом Англії та наставницею майбутньої королеви Єлизавети, аж допоки з війни не повертається її чоловік-деспот, — йдеться в анонсі.

Він переслідує радикальних протестантів, однією з яких таємно є його дружина.

Я і Фелікс

Українська драма, яка нікого не залишить байдужим. Фільм зняли за мотивами напівбіографічного роману "Хто ти такий?" українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха.

У центрі захопливого сюжету — історія дорослішання хлопця Тимофія у 90-х: стосунки із батьками, друзями, першим коханням і з колишнім контррозвідником Феліксом, що пройшов війну в Афганістані.

Також автори фільму через своїх персонажів осмислюють проблему пристосування ветеранів до мирного життя та їх сприйняття суспільством.

Стінг. Жах ночі

Куди ж без класичного американського горору, який там полюбляють українські глядачі?

Фільм жахів розповідає про 12-річну бунтарку Шарлотту, яка випадково натрапляє на крихітного павучка у ветхому багатоквартирному будинку.

Дівчинка вирішує поселити є його у банці, однак той стрімко починає рости і проявляє нестримний апетит до крові.

Таємниче зникнення сусідів підштовхує Шарлотту та її родину до чіткого усвідомлення — їм доведеться боротися за своє життя, розпочавши двобій зі справжнім монстром.

Варто звернути увагу на те, що Rotten Tomatoes цей фільм жахів отримав 71% схвалення від критиків та 65% від глядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?