"Нам наплювати": кум Путіна та Бойко знову полетіли в РФ на "переговори"
Категорія
Політика
Дата публікації

"Нам наплювати": кум Путіна та Бойко знову полетіли в РФ на "переговори"

"Нам наплювати": кум Путіна та Бойко знову полетіли в РФ на "переговори"
Джерело:  online.ua

Глава політради партії "Опозиційна платформа - За життя" і кум президента РФ Віктор Медведчук та нардеп Юрій Бойко зустрілися у Санкт-Петербурзі з головою "Газпрому" Олексієм Міллером. Дану зустріч транслював телеканал "112.Україна", передає ONLINE.UA.

Що особливо цікаво, в ході цієї зустрічі Медведчук поскаржився, що після попереднього їхнього візиту до Росії в Україні була "бурна, негативна реакція", але їх це не тривожить, бо їм на це "наплювати". За його словами, обіцяні президентом РФ Володимиром Путіним 25% знижки на газ при прямих поставках - "промінь світла" для українців.

Кум керманича Кремля стверджує, що попередня влада була до цього не готова, а президент Володимир Зеленський ще не дозрів до подібних рішень, але вони все одно приїхали домовлятися, щоб "примусити" діючу українську владу піти на це.

Нагадаємо, раніше Медведчук заявив, що продовжить вести переговори з Росією щодо ситуації на Донбасі.

"Я вестиму переговори, щоб виправдати довіру наших громадян, які хочуть миру", — заявив Медведчук.

Окрім того, кум Путіна додав, що його партія йде на позачергові вибори Верховної Ради, які заплановані на 21 липня.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу по Донбасу неможливо. Такою була його реакція на намір Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?