Намагаються приховати - у бойовиків на Донбасі з'явилася нова серйозна проблема
Категорія
Україна
Дата публікації

Намагаються приховати - у бойовиків на Донбасі з'явилася нова серйозна проблема

Намагаються приховати - у бойовиків на Донбасі з'явилася нова серйозна проблема
Джерело:  online.ua

Окупаційна адміністрація — так звані "ДНР" та "ЛНР" - отримали серйозну проблему. Згідно з висновками української розвідки, в ОРДЛО прибула спеціальна російська комісія. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на зведення Міністерства оборони.

Згідно з оприлюдненими даними, комісія у складі представників генштабу та Південного військового округу ЗС РФ працює в ОРДЛО з 6 липня.

"Перевіряються питання укомплектованості підрозділів особовим складом, бойової та мобілізаційної підготовки, тилового і технічного забезпечення. Особлива увага приділяється цільовому використанню матеріальних засобів і фінансування", - додали у відомстві.

Така подія стала справжньою проблемою для окупаційної адміністрації, оскільки стан в ОРДЛО дедалі погіршується.

"Водночас командири з’єднань і частин російсько-окупаційних військ намагаються приховати від комісії реальний стан справ. Разом з тим, комісією вже виявлена значна кількість випадків розкрадання російськими кадровими офіцерами військового майна, пально-мастильних матеріалів та коштів, виділених на грошове забезпечення особового складу підпорядкованих підрозділів", - зауважили у Міноборони.

Тим часом на лінії зіткнення спостерігається катастрофічне загострення. Під обстрілами бойовиків загинув військовий медик ЗСУ, який у складі підрозділу евакуював тіло іншого полеглого. До початку місії українська сторона отримала підтвердження дотримання режиму припинення вогню з боку ворога.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві закордонних справ трагедію назвали військовим злочином окупаційних військ. За його словами, українська сторона підніме розголос щодо цього інциденту та проінформує іноземних партнерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?