Напівроздягнутий Путін став героєм американської пародії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Напівроздягнутий Путін став героєм американської пародії: з'явилося відео

Напівроздягнутий Путін став героєм американської пародії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В США представили пародію на президента РФ  Володимира Путіна, який напівроздягненим нібито пробрався через димохід в будинок переможця американських президентських виборів Дональда Трампа.


Пародія була представлена ​​в рамках програми Saturday Night Live, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


В ході пародії "Путін" з оголеним торсом запевняє голлівудського актора Алека Болдуїна, що пародіює Трампа, що дуже радий його перемозі у виборах, а також дарує йому подарунок - мініатюрну іграшку з камерою, яку тут же пропонує поставити на камін і не прибирати.


Читайте також: Орден Путіна у майбутнього держсекретаря США - The Washington Post з'ясувала, чи варто боятися


Також в сюжеті пародії обіграли  висунення Трампом голови найбільшої нафтової компанії США ExxonMobil Рекса Тіллерсона, має орден від Путіна, на пост Держсекретаря США, і припустили, що Тіллерсон з президентом РФ так близькі, що мають власне таємне рукостискання.



У сецсетях висміяли пародію американців на Володимира Путіна. Так, атмосфера ненависті написав: "Ви не розумієте, що нема справи нікому в США до Росії! У вас просто параноя!".



Sveta Barvinskay: "Цирк шопіто".


Андрій Синіцин: "А де ведмідь".


Руслан: "Не вистачає ведмедя, горілки, балалайки і шапки вушанки".



Арізувій стійкою: "А чому не на коні?!".


Як повідомляє ONLINE.UA, раніше  західні ЗМІ назвали людей, яким варто боятися присутності Тіллерсона в оточенні Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?