Нардеп-утікач в деталях розповів про "компромат на Порошенка": з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп-утікач в деталях розповів про "компромат на Порошенка": з'явилося відео

Нардеп-утікач в деталях розповів про "компромат на Порошенка": з'явилося відео
Джерело:  Hromadske

Зниклий нардеп від групи "Воля народу" Олександр Онищенко розповів про те, що в його «компроматі» на президента України Петра Порошенка йдеться про підкуп парламентаріїв, рейдерство і корупційні переговори з бізнесменами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю втікача Громадському.ТБ.
«Це голосування, рейдерство, переговори з певними бізнесменами по ряду питань, скільки грошей вони йому винні. Це досить великі суми - близько 300 мільйонів доларів», - сказав він.
Онищенко додав, що у Порошенка «практично на всіх депутатів порушено кримінальні справи, він підвісив на гачок, це манера його спілкування в політиці».
Читайте також: Втеча нардепа Онищенка гукнулася Україні: стали відомі подробиці
Крім того, зниклий депутат запевнив, що після його від'їзду в Лондон британські спецслужби записували всі переговори з представниками Порошенка.
«Знаючи Порошенка, людину, яка всіх «розводить» і обманює, я встиг перестрахуватися. Тому коли до мене приїхали в Лондон для переговорів, я доповів британським спецслужбам, які все зафіксували», - розповів він.
Депутат запевнив, що дані «компромату» були зібрані за два роки перебування в команді глави держави.
Читайте також: В Україні розгорівся скандал з аферистом, який "рятує" нардепа
У той же час Онищенко не став заперечувати свою відповідальність за причетність до «корупційних схем» президента.
«Я працював з президентом останні два роки, виконував всі його вказівки, я цього не виключаю», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Онищенка запідозрили в отриманні російського паспорта і співпраці зі спецслужбами Росії для дестабілізації ситуації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?