Нардеп від БПП напав на представника Зеленського - опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп від БПП напав на представника Зеленського - опубліковано відео

Нардеп від БПП напав на представника Зеленського - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Нардеп від БПП Олег Барна посварився із представником команди Володимира Зеленського Святославом Юрасем - він схопив його за горло та порвав сорочку. Цей інцидент стався у коридорах телеканалу після ефіру програми на телеканалі ZIK, передає ONLINE.UA.

Юраш був гостем програми "Гра з вогнем" з Тетяною Даниленко, де обговорювали тему другого туру президентських виборів та майбутніх дебатів між чинним президентом Петром Порошенком і шоуменом Володимиром Зеленським.

"Після завершення прямого ефіру представник команди Зеленського коридорами телеканалу рушив до гримерки, проте його перестрів народний депутат із фракції БПП Олег Барна, який, до слова, не був запрошений на ефір, а спеціально завітав на телеканал, почувши з телеекрану заяви представника Зе-команди", - повідомляє телеканал.

Сварку між політиками зафіксувала камера відеоспостереження. Як видно на відео, після словесної перепалки депутат схопив хлопця за горло і кілька разів стусонув і порвав сорочку. Розборонила чоловіків охорона телеканалу - нардепа вивели з приміщення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше координатор штабу шоумена Володимира Зеленського, Олександр Корнієнко, заявив, що для проведення дебатів на стадіоні НСК "Олімпійський" їх кандидат очікує виконання всіх умов своїм опонентом на пост президента Петром Порошенко, адже чинний український лідер не відповів на всі питання, які йому поставив шоумен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?