Нардеп від "Слуги народу" назвав коронавірус вигадкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп від "Слуги народу" назвав коронавірус вигадкою

Нардеп від "Слуги народу" назвав коронавірус вигадкою
Джерело:  online.ua

Навколо команди глави держави Володимира Зеленського розгорівся новий скандал після того, як народний обранець від "Слуги народу" Юрій Камельчук неочікувано для всіх публічно заявив, що коронавірус — це просто вигадка. Окрім того, політик звернув увагу на те, що не довіряє жодній вакцині. Свою позицію з цього приводу депутат озвучив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Абсолютно серйозно заявляю, що я не довіряю жодній вакцині у світі, особливо проти вигаданої хвороби COVID-19", — заявив народний обранець від "Слуги народу".

Юрій Камельчук не забув згадати про те, зараз дуже часто говорять про ефективність вакцин у 70%, 50% чи навіть 30% і кажуть, що "це нормально". Депутат поцікавився, що "ж лікує така вакцина і чи вона не шкодить". Варто зазначити, що у Офісі президента Володимира Зеленського та у Верховній Раді на такі неоднозначні заяви політика поки не відреагували. Що важливо розуміти, Камельчук закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. Франка. Він коуч з розвитку та НЛП-практик.Згідно з даними українських ЗМІ, нардеп підтримує виплату пенсій громадянам України в ОРДЛО і відновлення подачі води в окупований Крим.

Центр громадського здоров’я МОЗ України нагадує українцям, що вакцинація – це простий, безпечний та дієвий спосіб захисту людей від інфекційних захворювань до того моменту, як вони почнуть із ними контактувати. Експерти звертають увагу на те, що імунна система реагує на введену вакцину і виробляє імунітет проти інфекції. Саме так формується захист проти хвороби. Вакцинація успішно захищає від інфекцій, які можуть призвести до ускладнень, інвалідності і смерті.

Як стверджують фахівці ВООЗ, щороку завдяки щепленням, у світі вдається зберегти від 2 до 3 мільйонів життів дітлахів. Окрім того, в організації нагадують, що завдяки вакцинації людство перемогло натуральну віспу, а захворюваність на поліомієліт знизилася на 99%. Щорічно понад 750 тисяч дітей уникають інвалідності. Також стрімко почав знижуватися рівень захворюваності на правець, дифтерію, кашлюк і краснуху. Смертність від кору знизилася на 75%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кабміні назвали нову коронавірусну межу: важливі деталі можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?