Нардеп втягнув партію Слуга народа у скандал - у Зеленського офіційно вибачились
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп втягнув партію Слуга народа у скандал - у Зеленського офіційно вибачились

Нардеп втягнув партію Слуга народа у скандал -  у Зеленського офіційно вибачились
Джерело:  online.ua

Партія "Слуга Народу" офіційно вибачилася за образу журналістки Ольги Духніч з боку одного зі своїх народних депутатів - Максима Бужанського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на партійний Telegram-канал.

Згідно із заявою політсили, її представники вважають неприпустимими подібні випади, що є особистими образами громадянина України. Проте партія пішла далі та дещо "приструнила" й саму журналістку.

"Слуги" назвали публікацію Бужанського "зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків". Партія закликала ЗМІ не допускати подібних оцінок, бо вони сприяють формуванню ярликів.

Слід нагадати, що Духніч провела інтерв'ю з очільником "Слуги Народу" Дмитро Разумковим. Вона запитала політика, як вони будуть функціювати з Бужанським, що нібито ностальгує по СРСР та симпатизує втікачу Віктору Януковичу.

Після публікації згаданий нардеп обурився та назвав журналістку "тупою вівцею" у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Разумков у згаданому інтерв'ю заявив, що керівництво партії розробить механізм покарання для недобросовісних народних депутатів. Йдеться перш за все про парламентаріїв, що будуть прогулювати засідання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?