Нардеп з БПП раніше хвалив Росію, а тепер зайнявся патріотизмом на Донбасі - активіст
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп з БПП раніше хвалив Росію, а тепер зайнявся патріотизмом на Донбасі - активіст

Нардеп з БПП раніше хвалив Росію, а тепер зайнявся патріотизмом на Донбасі - активіст
Джерело:  online.ua

Правозахисник Станіслав Черногор розповів, що нардеп з фракції "Блоку Петра Порошенка" Максим Єфімов раніше хвалив Росію, а зараз підібрав під себе патріотичні настрої в Краматорську Донецької області.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Максим Єфімов - великий бізнесмен, був депутатом нашої міськради від Партії регіонів, а сьогодні він нардеп, входить до фракції "Блоку Петра Порошенка". В кінці 2013 року Єфімов, будучи генеральним директором заводу "Енергомашспецсталь", виступав перед робітниками, розповідав, яка прекрасна Росія і яка погана Європа. При цьому він, природно, володів кількома офшорними компаніями. Зараз він зберіг бізнес в Росії і Криму - в 2015 році Єфімов став співзасновником підприємства ТОВ "Домкримстрой", - сказав активіст.
За його словами, в Краматорську зараз повним ходом йде пропаганда Єфімова.
"Якщо говорити про громадський і політичний сектор, у нас виходить така ситуація. У Єфімова працюють політтехнологи, всі газети належать йому або його клану. Позиція така: якщо ти проти Єфімова, значить ти - за Опоблок. "Єфімов - благодійник, думає про місто , а всі інші - козли і негідники", - така йде пропаганда. Крім того, "людина Порошенка" Єфімов перед виборами в Краматорську виступав на презентації партії "Наш край" - ще одного породження партії регіонів. Зауважу: при всьому при цьому, все більше людей виходять на патріотичні акції...", - зазначив Черногор.
Він згадав, що в Краматорську цього року з шумом виступила рок-група "Океан Ельзи". Концерт пройшов на стадіоні Єфімова.
"Це було на стадіоні Єфімова, він на чотири тисячі розрахований, а загнали туди більше двадцяти. І звідти всього лише два виходи шириною по два метри. Не пішов я. Як-то кажуть: "Мудрість не в тому, щоб з честю вийти з поганої ситуації, а в тому, щоб в неї не потрапити". Я побачив на цьому концерті загрозу", - сказав правозахисник.
Активіст зазначив, що ЗМІ Єфімова не закликають до цінностей "русского міра", але нагадав його розповіді про те, що Краматорськ нібито обстрілювали сили АТО.
"Не закликають. Але, з іншого боку, Єфімов як депутат Верховної Ради не визнав Росію агресором. Є відео, де Єфімов розповідає, що Краматорськ на 90% обстрілювала українська армія. Він роздавав дітям браслетики в кольорах російського прапора. Але він зручний облдержадміністрації, по суті, він є єдиним нардепом, близьким до нашого голови обласної адміністрації (Донецької військово-цивільної адміністрації, - ONLINE.UA) Павла Івановича Жебрівського. І в адміністрацію підбирають досить стрьомних людей, в тому числі - сепарських", - додав активіст.


Більше читайте в інтерв'ю Станіслава Черногора на ONLINE.UA: Нардеп від Порошенка веде бізнес в Криму, а його завод на Донбасі працює для Росії - активіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?