Нардеп знову задекларував космічну суму: соцмережі в шоці
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп знову задекларував космічну суму: соцмережі в шоці

НАЗК
Нардеп знову задекларував космічну суму: соцмережі в шоці

Народний депутат України від групи "Воля народу" Сергій Мельничук подав виправлену електронну декларацію, однак вона нічим не відрізняється від первинного варіанту, в якому указаний трильйон гривень готівкових коштів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його е-декларацію.
Відповідно до закону, після подачі електронної декларації є 7 днів на внесення в неї змін. При цьому виправлений документ можна подати тільки один раз.
Основну декларацію Мельничук подав 29 жовтня. Таким чином, він мав право внести в неї зміни до 6 листопада.
Станом на вівторок в реєстрі НАЗК значаться дві декларації Мельничука. Очевидно, одна з них - початковий варіант, а друга - виправлений, але в обох деклараціях вказано трильйон готівкою.


Читайте також:

Нардеп

шокував і насмішив мережу святими мощами в декларації


Мельничуку тепер загрожує кримінальна відповідальність. Згідно із законом, за подачу недостовірних даних в деклараціях про доходи вона настає в разі, якщо такі відомості відрізняються від достовірних на суму понад 250 розмірів мінімальної зарплати, тобто на 362 500 гривень.


Соцмережі шоковані.




Як повідомляв ONLINE.UA, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Анатолій Матвієнко задекларував 1,5 мільйона гривень готівки, а також вказав, що є власником храму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?