Нардепка СН прокоментувала свої слова про намір "валити з України"
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардепка СН прокоментувала свої слова про намір "валити з України"

Нардепка СН прокоментувала свої слова про намір "валити з України"
Джерело:  online.ua

30 березня депутатка від "Слуги народу" Анна Колісник була підловлена журналістами на переписці зі знайомим під час чергового засідання у Верховній Раді. Представники ЗМІ з'ясували, що політикиня у свій робочий час ділилася враженнями від виступу в парламенті головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака. Останній попереджав нардепів та усіх українців про можливу нову атаку Росії на Україні. Анна Колісник на цю інформацію відреагувала зразу ж та написала знайомому, що "треба валити з цієї країни". 31 березня нардепка вирішила пояснити, що означали її слова з цього приводу, передає ONLINE.UA з посиланням на "Букви".

Політикиня почала стверджувати, що не збирається покидати країну назовсім, а просто хоче відпочити за кордоном на травневі свята.

"Сьогодні я стала предметом обговорення журналістів, мовляв, хочу покинути країну. Насправді йдеться про відпочинок на травневі свята, а не про те, що я зібралася покидати країну зовсім. Я жива людина і маю право на відпочинок, як і кожен. Люблю свою країну і до іншої виїжджати не збираюся. Люблю свою країну і до іншої виїжджати не збираюся. Шкода, що журналістів не цікавить робота в комітеті та поза стінами парламенту. І дуже прикро, що саме так ЗМІ розтлумачило мої слова", - написала Анна Колеснів.

Що цікаво, наразі "слуга народу" чомусь видалила пост із поясненнями з Facebook-сторінки.

Нагадаємо, зо березня очільник ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак озвучив важливе попередження усім українцм — він заявив, що Росія стягує свої війська до кордонів з Україною.

"Російська Федерація, під виглядом перевірки за зимовий період навчання своїх військ, під виглядом підготовки до стратегічних навчань «Захід 2021» стягує з усієї території РФ батальйонні тактичні групи на схід нашої країни, до східних кордонів України. Брянська, Воронезька області, тимчасово окупована Республіка Крим. Крім 28 батальйонних тактичних груп, які сьогодні вже кілька років перебувають у наших східних кордонів, ми орієнтовно нараховуємо, що вони збільшаться ще на 25 батальйонних тактичних груп", — розповів Хомчак.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерт пояснив прихований сенс переговорів Путіна, Меркель й Макрона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?