Нардепка від СН захотіла втекти з України після попередження про атаку РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардепка від СН захотіла втекти з України після попередження про атаку РФ

Нардепка від СН захотіла втекти з України після попередження про атаку РФ
Джерело:  online.ua

Народна обраниця від "Слуги народу" Анна Колісник під час чергового засідання у Верховній Раді розпочала переписку з одним із своїх знайомих – цей факт зафіксували журнлісти видання "Букви". Окрім того, їм також вдалося з'ясувати, про що саме писала політикиня другу у свій робочий час. Виявилося, що вона ділилася враженнями від виступу в парламенті головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака. Останній попереджав про можливий новий напад РФ на Україні. Нардепка на це відреагувала однозначно та написала знайомому, що "треба валити з цієї країни", передає ONLINE.UA.

Журналісти видання навіть сфотографували переписку нардепки. Вони дізналися, що під час позачергового засідання парламенту вона листувалась з чоловіком на ім'я "Стас". Анна Колісник написала йому, що слухає виступ Руслана Хомчака.

"Ми слухаємо Хомчака. Треба валити з цієї країни", – йшлося в повідомленні народної обраниці від "Слуги народу".

Журналістам не вдалося з'ясувати, що саме відповів "Стас" на це повідомлення. За їхніми словами, далі переписка між ними стосувалася іншої теми.

Як уже згадувалося раніше, головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак звернувся до всіх українців з важливою заявою — він попередив, що команда Володимира Путіна стягує свої війська до кордонів з Україною.

"Російська Федерація, під виглядом перевірки за зимовий період навчання своїх військ, під виглядом підготовки до стратегічних навчань «Захід 2021» стягує з усієї території РФ батальйонні тактичні групи на схід нашої країни, до східних кордонів України. Брянська, Воронезька області, тимчасово окупована Республіка Крим. Крім 28 батальйонних тактичних груп, які сьогодні вже кілька років перебувають у наших східних кордонів, ми орієнтовно нараховуємо, що вони збільшаться ще на 25 батальйонних тактичних груп. Це говорить про те, що Росія про свої плани не забула, плани, які були у неї з 14-го року і до 14-го року. Вона створює таку обстановку навколо України, щоб весь світ бачив, щоб Україна бачила, що вона демонструє нам рішучість своїх намірів ", — озвучив попередження очільник ЗСУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аваков хоче боротися з Путіним за допомогою російської мови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?