Нарешті названо головних претендентів на Оскар-2020
Категорія
Культура
Дата публікації

Нарешті названо головних претендентів на Оскар-2020

Нарешті названо головних претендентів на Оскар-2020
Джерело:  online.ua

Аналітики з компанії Gold Derby оцінили шанси фільмів отримати Оскар у 2020 році і назвали головних претендентів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт компанії.

Експерти прогнозують, що головним претендентом на кінопремію є картина Мартіна Скорсезе "Ірландець". На другому місці вони розмістили стрічку Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді," а на третьому - "Шлюбну історію" Ноа Баумбаха. Окрім того, в гарячий топ потрапили "1917", "Маленькі жінки", "Кролик Джоджо", "Форд проти Феррарі", "Джокер" і фільм "Скандал".

Крім того, Мартіна Скорсезе вважають найбільш гідним для нагороди серед режисерів. За ним розташувалися Тарантіно і Пон Джун-хо (Паразити).

Варто зазначити, що Хоакіна Фенікса, який зіграв головну роль у фільмі "Джокер", вважають головним претендентом на Оскар за головну чоловічу роль. Що цікаво, саму стрічку "Джокер" висунули на Оскар в 16 номінаціях.

Як повідомляв ONLINE.UA,  "Джокер" спровокував політичний скандал  у Греції. Місцева поліція влаштувала справжні рейди по кінотеатрах через присутніх там молодиків, які не досягли 16-річчя. Влада через це отримала звинувачення у фашистських методах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?