Нарешті опубліковано трейлер фільму "Чорна Вдова" зі Скарлетт Йоганссон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нарешті опубліковано трейлер фільму "Чорна Вдова" зі Скарлетт Йоганссон

Нарешті опубліковано трейлер фільму "Чорна Вдова" зі Скарлетт Йоганссон
Джерело:  online.ua

Мережа активно обговорює новий трейлер фільму Marvel про Чорну Вдову. Довгоочікуване відео опубліковано на офіційному YouTube-каналі кінокомпанії, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що стрічка увійде в серію супергеройського кіновсесвіту і розповість про Чорну Вдову, яку грає відома голлівудська акторка Скарлетт Йоганссон. Згідно з сюжетом, плин тематичної лінії картини буде розгортатися до подій з "Месників". Скарлетт у ролі Чорної Вдови повернеться додому, щоб завершити свою місію. Там вона зустрінеться зі старими знайомими і зі своєю сім'єю. Окрім того, у фільмі з'явиться Рейчел Вайс. Наразі відомо, що картина вийде у світовий прокат у травні 2020 року.

"Фільм, який ми просто не можемо пропустити; навіть не знаю, чи може хтось перевершити Джокера - Скарлетт потрібно дуже постаратися; надіюся, вона зможе мене здивувати; обожнюю Чорну Вдову; вона тут просто неймовірна; найкраща роль Йоганссон - це правда; довгоочікуваний фільм! хоч трейлер подивлюся", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Джокер" побив світовий рекорд у кінематографі. Він став  першим фільмом з рейтингом R, який зібрав понад один мільярд доларів  у прокаті. Рейтинг не дозволяє відвідувати кінотеатр особам молодше 17 років без супроводу дорослих, що ускладнює отримання великих зборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?