Це просто неймовірно: фільм "Джокер" побив ще один світовий рекорд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це просто неймовірно: фільм "Джокер" побив ще один світовий рекорд

Це просто неймовірно: фільм "Джокер" побив ще один світовий рекорд
Джерело:  online.ua

Фільм "Джокер" (Joker) режисера Тодда Філліпса з актором Хоакіном Феніксом у головній ролі зібрав понад мільярд доларів у світовому прокаті. Цю шокуючу новину повідомив спеціалізований сайт "Box Office Mojo", передає ONLINE.UA.

 Картина за сьомий вікенд, 15-17 листопада, заробила в Північній Америці $5,6 млн. Її загальносвітові збори досягли $1 млрд 16 млн. Варто також зазначити, що "домашня каса" становить 322 млн, а світові збори - $694 млн.

Вказано, що фільм Тодда Філліпса став першою стрічкою з R-рейтингом (до перегляду не допускаються особи, молодші за 17 років без супроводу батьків - ред.) в історії кінематографу, що зібрала таку значну суму. Крім того, "Джокер" став лише третім фільмом в історії, кому це вдалося без прокату в Китаї.

"Це просто неймовірно; я вірю, що це тільки початок перемог цієї геніальної роботи; світ чекав подібної картини; Філліпс та Фенікс постаралися і просто шокували світ", - пишуть шанувальники картини.

Раніше повідомлялося, що "Джокер" став найприбутковішим фільмом в історії, заснованим на коміксах, зі співвідношенням виробничого бюджету ($62,5 млн) і зборів у прокаті.

Нагадаємо, "Джокер" побив касовий рекорд у США, заробивши в перші прокатні вихідні $93,5 млн. Цей показник виявився найкращим в жовтні за всю історію американського бокс-офісу.

Як повідомляв ONLINE.UA,  "Джокер" спровокував політичний скандал  у Греції. Місцева поліція влаштувала справжні рейди по кінотеатрах через присутніх там молодиків, які не досягли 16-річчя. Влада через це отримала звинувачення у фашистських методах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?