Нарешті стало відомо, чому на НСК "Олімпійський" будуть окремі сцени для кандидатів
Категорія
Україна
Дата публікації

Нарешті стало відомо, чому на НСК "Олімпійський" будуть окремі сцени для кандидатів

Нарешті стало відомо, чому на НСК "Олімпійський" будуть окремі сцени для кандидатів
Джерело:  24 канал

19 квітня відбудуться дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенко та Володимиром Зеленським на стадіоні НСК "Олімпійський". Правоохоронні органи уже переходять у посилений режим, а дороги в Києві перекривають, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

В штабі чинного українського глави вперше пояснили, чому на НСК "Олімпійський" підготували окремі сцени для кандидатів.

"Сцени встановлено дві задля безпеки. Було прийнято рішення розділити фан-зону, щоб прибічники Порошенка та Зеленського під впливом емоцій не почали з'ясовувати стосунки... Небезпека на дебатах буде не менша, ніж під час футбольного матчу. Тому ми вважаємо, що з міркувань безпеки, не варто запускати людей до фан-зони", – розповів радник Петра Порошенка Олег Медведєв.

Наразі відомо, що в столиці України в посиленому режимі працюватиме щонайменше десять тисяч правоохоронців. Вулиці перекриють в радіусі двох кілометрів від НСК "Олімпійський". Щоб потрапити на стадіон, потрібно буде пройти металошукачі, а також охоронці перевірятимуть особисті речі. На НСК "Олімпійському" очікують щонайменше 60 тисяч людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник директора Київського міжнародного інституту соціології Антон Грушицький стверджує, що рейтинг з майже 40% підтримкою діючого президента Петра Порошенко, який він сам оприлюднив напередодні, базується на телефонному опитуванні, яке  не можна вважати точним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?