Нарешті стало відомо, хто написав скаргу на Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті стало відомо, хто написав скаргу на Трампа

Нарешті стало відомо, хто написав скаргу на Трампа
Джерело:  online.ua

Автором скарги на телефонну розмову американського президента Дональда Трампа з українським лідером Володимиром Зеленським виявився співробітник Центрального розвідувального управління США, який працював у Білому домі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

"Його скарга, оприлюднена в четвер, підтвердила, що він є аналітиком за освітою, і чітко дала зрозуміти, що він розуміється на американській зовнішній політиці щодо Європи, демонструючи витончене розуміння української політики та принаймні деякі знання закону", — пише видання.

Варто зазначити, що офіцер ЦРУ не працював у команді зв’язку, яка обробляє дзвінки з іноземними лідерами. Зазначається, що він дізнався про поведінку Трампа "у ході офіційних міжвідомчих справ". За попередніми даними, співробітник ЦРУ вже залишив Білий дім і продовжує роботу в управлінні. Інші відомості про його особу не наводяться.

Директор Національної розвідки США Джозеф Магуайр запевняє, що зробить все можливе для захисту агента від переслідувань та збереження його особистості в таємниці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер Дональд Трамп заявив, що заява Володимира Зеленського про відсутність тиску на нього у телефонній розмові між лідерами "є найкращим доказом" для його виправдання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?