Нарешті стало відомо, кому Іран відправить чорні скриньки
Категорія
Світ
Дата публікації

Нарешті стало відомо, кому Іран відправить чорні скриньки

Нарешті стало відомо, кому Іран відправить чорні скриньки
Джерело:  online.ua

Влада Ірану має намір відправити бортові самописці зі збитого під Тегераном минулого тижня літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у Францію. З такою заявою виступив представник судової влади Ірану Голамхусейн Ісмаілі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство "ILNA".

"Чорні скриньки також будуть відправлені у Францію для з’ясування усіх аспектів катастрофи", - сказав він.

Варто зазначити, що нещодавно французьке Бюро розслідування та аналізу безпеки цивільної авіації підтвердило участь у підготовці розшифровки бортових самописців. Окрім того, було вказано, що сама розшифровка буде вестися на території України.

Варто також звернути увагу на те, що представник слідчої групи Ірану у справі катастрофи літака МАУ найближчими днями прибуде до України, щоб визначити, чи підходить українська лабораторія для розшифровки чорних скриньок літака. Після кількох днів заперечення вини Іран у суботу визнав, що у середу помилково збив літак, внаслідок чого загинули всі 176 осіб на борту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після жахливої та резонансної авіакатастрофи українського боїнга МАУ з іранської державної телерадіокомпанії IRIB почали звільнятися журналісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?