Народ України отримав премію Атлантичної ради США
Категорія
Україна
Дата публікації

Народ України отримав премію Атлантичної ради США

Народ України отримав премію Атлантичної ради США
Джерело:  online.ua

12 травня український лідер Володимир Зеленський офіційно повідомив, що лауреатом премії Атлантичної ради "За видатне лідерство" став народ України.

Джерело: Фейсбук-сторінка Офісу президента України

Усі українці отримали премію Атлантичної ради США

Президент України Володимир Зеленський виступив на церемонії вручення нагороди The Atlantic Council «За видатне лідерство», лауреатом якої став український народ. Премію українцям присуджено за стійкість і мужність у протистоянні російському вторгненню. Це вперше The Atlantic Council відзначає весь народ або націю, - йдеться в офіційній заяві ОПУ.

За словами Володимира Зеленського, від імені всіх українських громадян він уже подякував Atlantic Council за нагороду.

Нагородити весь український народ – правильно й справедливо, адже мужність – це наша національна риса характеру. Сьогодні весь світ бачить це й захоплюється героїзмом українців. Водночас хочу, щоб для всіх це не ставало чимось буденним. Для цього слід говорити й пам’ятати, що за сміливістю, за мудрістю нашого народу стоять тисячі реальних історій, імен, подвигів, - наголосив український лідер.

Варто звернути увагу на те, що вручення нагороди The Atlantic Council за видатні досягнення у сфері лідерства – це щорічний захід, що проводиться у Вашингтоні й транслюється в прямому ефірі.

Цьогоріч учасниками церемонії стали 500 осіб із понад 30 країн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?