Народний артист України Жванецький нарешті вирішив, чи залишати йому нагороду Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Народний артист України Жванецький нарешті вирішив, чи залишати йому нагороду Путіна

Народний артист України Жванецький нарешті вирішив, чи залишати йому нагороду Путіна
Джерело:  Гордон

Народний артист України Михайло Жванецький отримав орден "За внесок у розвиток культури" від президента Російської Федерації Володимира Путіна. Він вирішив, що не буде відмовлятися від нагороди.

Михайло Жванецький сказав, що він усе життя пише тільки про Одесу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Гордон".

"Це мої розповіді по цілому світу. Одеса – це перлина України. І все, що мені властиво: мова, гумор, характер, афоризми, всі мої крики, зойки, все, що я створюю і видаю, – з життя Одеси”, – додав артист.

Варто зазначити, що у Міністерстві культури журналістам повідомили, що не мають повноважень реагувати на цю ситуацію. Однак, наголосили, що Жванецький може відмовитися та не приймати цю нагороду.

"І ще раз: мені дали орден за мої розповіді про Одесу, і я його прийняв. Як мій тато-лікар прийняв в Одесі орден Трудового Червоного Прапора. Одеса – моя маленька країна", - каже Жванецький.

Нагадаємо, нещодавно активісти заявили про намір зірвати в Києві та Одесі виступи сатирика Михайла Жванецького, якщо він публічно не відмовиться від нагороди, врученої йому президентом Росії Володимиром Путіним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українській співачці MARUV, яка після перемоги в Національному відборі на Євробачення 2019 відмовилася підписувати контракт і представляти Україну, присудили нагороду в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?