Нащо крутити й мудрити: Путіну пропонують остаточно захопити владу
Категорія
Світ
Дата публікації

Нащо крутити й мудрити: Путіну пропонують остаточно захопити владу

Нащо крутити й мудрити: Путіну пропонують остаточно захопити владу
Джерело:  online.ua

У Державній думі РФ запропонували зняти обмеження щодо президентських термінів, які чинні у відношенні Володимира Путіна. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ, авторкою поправки до конституції стала депутатка Валентина Терешкова.

За її словами, це дозволить Путіну обиратися знову після реформи та зберегти "стабільність".

"Питання стоїть не про нього, а про нас, громадян Росії, і її майбутнє. Якщо так, то нащо крутити й мудрувати, нащо городити якісь штучні конструкції. Треба все чесно, відкрито й публічно передбачити. Або взагалі прибрати обмеження по числу президентських термінів в конституції", - вважає колишня космонавтка.

Вона додала, що не має гадки про наміри Путіна балотуватися на наступних виборах президента.

"Але що я точно знаю, що сама наявність такої можливості для чинного президента, з огляду на його потужний авторитет, це стабілізувальний фактор для нашого суспільства, для розвитку країни, проведення перетворень", - додала Терешкова.

Спікер Держдуми В'ячеслав Володін оголосив перерву у засіданні. На його думку, такі поправки необхідно обговорювати безпосередньо з президентом.

Відомо, що Путін вже спланував терміново відвідати парламент. Його візит очікується після 14:00 за Києвом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Путін заявив, що Росії необхідна змінюваність влади, однак це необхідно впроваджувати лише за умови загальної стабільності. Окрім того, треба обмежити кількість термінів для одного президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?