Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України: з'явилися фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України: з'явилися фото

Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Відсторонений від обов'язків голова Державної фіскальної служби Роман Насіров обраний президентом Федерації дзюдо України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook організації.

Читайте також: СБУ зробила несподівану заяву щодо Насірова

Політика обрали на посаду переважною більшістю.

"Сьогодні, 17 квітня, в столичному готелі "Національний" відбулась звітно-виборна Конференція Федерації дзюдо України (ФДУ), в роботі якої прийняли участь делегати з 23 регіонів нашої країни. Новим президентом ФДУ обрано Романа Насірова, його кандидатуру підтримали 22 делегати Конференції", - сказано у заяві Федерації.

У мережі бурхливо обговорюють несподіване "повернення" Насирова, який був заарештований у гучній справі Олександра Онищенка про нанесення збитків державі на 2 мільярди доларів, а потім випущений на свободу після того, як його дружина внесла обумовлений раніше заставу в 100 мільйонів гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти дізналися про те, що за день до свого затримання 2 березня Насиров зустрічався з генеральним прокурором Юрієм Луценком. Сам прокурор підтвердив цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?