Справа Насірова: ЗМІ повідомили нові цікаві подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Справа Насірова: ЗМІ повідомили нові цікаві подробиці

Справа Насірова: ЗМІ повідомили нові цікаві подробиці

Відсторонений від обов'язків глава Державної фіскальної служби Роман Насіров за день до початку обшуків і слідства з боку НАБУ 2 березня відвідав Генеральну прокуратуру і зустрівся з її головою Юрієм Луценком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розслідування програми "Схеми".

Читайте також: СБУ зробила несподівану заяву щодо Насірова

За інформацією журналістів, 1 березня автомобіль Lexus, яким користується Насіров, виїжджав з території Генпрокуратури разом з главою ДФС.

Інформацію про це підтвердив і Юрій Луценко.

"Щодо того приїзду Насірова. Ми обговорювали робочі проблеми з ПДВ, ми ведемо справу по ймовірному незаконному відшкодуванню ПДВ", - пояснив генпрокурор.

"В кінці розмови, я чітко пам'ятаю, біля дверей Насіров сказав, що ймовірно у нього великі проблеми з НАБУ і він буде затриманий. Я запитав, що він планує, він сказав, що планує залишатися в Україні. Я йому сказав, що це єдиний правильний вихід", - розповів Луценко.

Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві-нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.

Після того, як стало відомо про підозри з боку НАБУ, Насіров відправився на лікування в лікарню "Феофанія", де у нього діагностували проблеми з серцем.

Після кількох днів судових засідань Голосіївський районний суд Києва ухвалив рішення про арешт Насірова. Однак незабаром він був випущений на свободу після того, як його дружина внесла обумовлену раніше заставу в 100 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?