Насірова знову привезли в суд, ЗМІ уточнили його діагноз: з'явилися фото і документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Насірова знову привезли в суд, ЗМІ уточнили його діагноз: з'явилися фото і документ

Насірова знову привезли в суд, ЗМІ уточнили його діагноз: з'явилися фото і документ

У Києві знову почали судове засідання у справі вчинення  відстороненим головою ДФС Романом Насіровим шкоди державі на суму в 2 млрд грн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


Читайте також: Суд над українськими корупціонерами: з'явився смішний і сумний комікс


Стало відомо, що після невдалого засідання 4 березня Насірова відвезли в Інститут кардіології імені Стражеска та Лікарню швидкої допомоги, де чиновника не прийняли, і близько трьох ночі привезли в "Феофанію".


"Роману вранці не зробили ніяких процедур, знову під розписку забрали із закладу і направили до суду", - пояснив один з адвокатів Насірова Олександр Лисак.


Видання "Радіо Свобода" веде онлайн-трансляцію із залу суду:



У той же час, в мережі з'явився висновок Інституту кардіології імені Стражеска про стан здоров'я Насірова, який був представлений після отримання медичної документації з "Феофанії".


У висновку лікарів йдеться, що у Насірова діагностували гіпертонічну хворобу II стадії, високого ризику, проте за станом на 4 березня він не потребує невідкладної допомоги. Також при стабілізації тиску чиновник може продовжити лікування в амбулаторних умовах:



Відзначимо, що  Романа Насірова підозрюють в пособництві збіглому нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн. Перед оголошенням підозр Насіров нібито втратив свідомість і пережив інфаркт.


Як повідомляв ONLINE.UA,  нардеп Андрій Журжій заявляв, що медичне обстеження Романа Насірова спростувало чутки про пережитий ним інфаркт.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?