Настав момент: Порошенко висунув Зеленському безкомпромісну вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Настав момент: Порошенко висунув Зеленському безкомпромісну вимогу

Настав момент: Порошенко висунув Зеленському безкомпромісну вимогу
Джерело:  online.ua

Політична сила колишнього п’ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність" вимагає від чинного українського лідера Володимира Зеленського заяви, чи планує він їхати до Москви на парад 9 травня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Європейської солідарності".

"Вважаємо, що вже настав той момент, коли президент Володимир Зеленський має чітко публічно заявити, чи припускає він свою участь у так званому "параді перемоги" у Москві 9 травня 2020 року. Президент Зеленський і його політична сила мають повідомити суспільству, чи збирається він їхати на парад у Москві і доєднатися до делегації реваншистів з ОПЗЖ. Адже сьогодні (17 лютого – ред.) в парламенті керівництво "Слуг народу" поблажливо посміхались під час антиукраїнського провокативного виступу Рабіновича. Не хочеться вірити, що для "Слуг народу" – народу, який стікає кров’ю у боротьбі з Росією, – неприйнятність участі України в путінському побєдобєсії не є очевидною і залишиться без їхньої публічної реакції", - сказано на сайті політсили.

Неважко здогадатися, що "Європейська Солідарність" обурена ідеями та пропозиціями народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" сформувати парламентську делегацію для участі у параді у Москві 9 травня – "святковому марші армії, яка здійснює збройну агресію проти України".

За словами представників Порошенка, "реваншисти все вище підводять голову, а влада дивиться на це крізь пальці".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Порошенко в кулуарах Мюнхенської конференції з безпеки о звучив нові дошкульні звинувачення своєму наступнику, главі держави Володимиру Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?